Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONTE CARLO SHARM EL SHEIKH (ex. RITZ CARLTON)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere MONTE CARLO SHARM EL SHEIKH (ex. RITZ CARLTON), Sharm el Sheikh, Egipt

Monte Carlo Resort este situat pe plaja, la 27 km de aeroportul din Sharm El Sheikh, la 7 km de golful Naama Bay, in golful Ras Umm Sid. Spa & Wellness:
Hotelul dispune de un centru Spa & Wellness sofisticat si cu o arie larga de tratamente si masaje orientale.

Drinks & Food:
Turistii sunt asteptati sa isi rasfete gusturile la restaurantele luxoase La Luna, India Palace, Blue Ginger, The Waves Sea Food, Fayrouz, The Grill si Le Cafe.

Sport si Divertisment:
Turistii se pot bucura de biliard, play station, tennis de masa, volei, yoga, tennis, snorkeling, centru de scufundari complet echipat si lectii de scufundari, aquaerobic.

Localizare:
Hotelul Ritz Carlton Sharm El Sheikh este situat pe plaja, la 27 km de aeroportul din Sharm El Sheikh, la 7 km de golful Naama Bay, in golful Ras Umm Sid.

Web page:
http://www.montecarloresortsegypt.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.