Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ DAHABEYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere JAZ DAHABEYA, Dahab, Egipt

Localizare
Resortul este situat in Egipt, sudul Peninsulei Sinai, in statiunea Dahab - Sham El Sheikh, aflandu-se la o distanta de 160 m de plaja, 5 km de centrul orasului Dahab, 90 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 130 km de Muntele Jabal Mousa si de Manastirea Sfanta Ecaterina.

Drinks & Food
Turistii pot savura gusturi inedite din bucataria mediteraneana si internationala in cadrul a 2 restaurante de prima clasa. In cadrul celor 3 baruri situate pe plaja si la hotel, turistii pot savura gustari simple, sucuri naturale si cocktail-uri tropicale.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul are amenajat o piscina acoperita pentru adulti, sala de fitness, sauna si servicii masaj.

Site Web
http://www.jaz.travel/destinations/egypt/dahab-hotels/jaz-dahabeya.aspx

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.