Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aqua Hotel Resort and Spa (Ex Sharm Bride)

4 stele

   Sharm El Sheikh

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aqua Hotel Resort and Spa (Ex Sharm Bride), Sharm el Sheikh, Egipt

Descriere
Hotelul se afla la 700 de metri de plaja.
Localizare
Hotelul se afla la 8 km de Aeroportul International Sharm el-Sheikh, la 18 km de golful Naama Bay si la 28 de km de orasul vechi.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de 2 restaurante, 3 baruri, piscina in aer liber, doua piscine pentru copii, acces la internet Wi-Fi, doctor, coafor, parcare, darts, tenis de masa, volei, programe de animatie si spectacole, masaj, biliard.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, televizor, mini bar, seif, balcon sau terasa.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.