Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Renovat complet 2014-2015.

Descriere camere:
NNumăr total camere: 320 Duble: 320 - dispuse pe parter si 5 etaje, dintre care 238 camere cu pat matrimonial si 82 camere cu doua paturi. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -pentru camerele de la etaj, telefon.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -cu plata, bar de zi, lifturi. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -Aqua Park Cleopatra- acces gratuit.
Locatie:
Hotelul este situat la 20 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Cleopatra, categoria 4 stele: micul dejun , pranzul si cina in sistem bufet suedez/a la carte. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 55.00 Lei / zi / persoana; Cina = 55.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa mic dejun pentru copii: - copiii 0- 3 ani neimpliniti gratuit; - copiii 3- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult. Servicii masa pranz si cina pentru copii : - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.. Micul dejun si mesele principale se pot realiza in sistem bufet suedez pentru minim 20 de persoane. Pentru un numar mai mic de 20 de persoane, turistii vor servi masa in sistem "a la carte". Pentru turistii ce beneficiaza de servicii de demipensiune exista posibilitatea de a opta pentru servirea pranzului sau a cinei, la alegere, urmand a-si exprima optiunea la check-in.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Facilitati

Room TV
Private bathroom
Direct connection telephone line
Airconditioning
24-Hour Front Desk
Elevator
Minibar
Payed Parking

Locatie