Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL CERNA, Saturn

Pozitia perpendiculara a Hotelului Cerna, pe tarmul marii, asigura vedere la mare din majoritatea camerelor.

Descriere camere:
Număr total camere: 151 Duble: 151 - camere duble standard (parter) si camere duble superior (etaj). Camerele dispun de doua paturi. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, uscator de par, telefon, pardoseala din gresie.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje, bar de zi, terasa. Servicii: Incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, primirea si transmiterea de mesaje, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate. Fitness/Wellness/Sport: Acces gratuit la Aqua Park Balada in perioada 20.06-06.09.2020.
Locatie:
Hotelul este situat la 20 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurant Cerna, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina – autoservire- pe baza de card valoric. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 38.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 38.00 Lei/ zi/ persoana. Servicii masa copii (Pranz si Cina): - copiii 0- 11.99 ani achita 50% tarif de adult; - copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar siachita 50% mic dejun. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita 50 % din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar si 100% mic dejun.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL CERNA, Saturn

Restaurant
Terrace
Room TV
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Airconditioning
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Payed Parking

Locatie HOTEL CERNA, Saturn