Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROCKERS INN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere ROCKERS INN, Sasca Montana

Rocker's Inn este o experienta in sine, prin schimbarea pe care o aduce in sistemul hotelier de tip boutique. Nimic nu este obisnuit la Rocker's Inn: nu vei vedea combinatii de design facute dupa ureche si nici nu te vei plictisi de monocromia care domina hotelurile din alte parti.

Atractii turistice:
Cheile Nerei

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati ROCKERS INN, Sasca Montana

Restaurant
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Conference room
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Fridge
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Garden
Rent a bike service
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Credit card accepted
Meeting/Banquet facilities
Smoking area
Free cable internet

Locatie ROCKERS INN, Sasca Montana