Cere oferta Cere oferte
Vacante

Residence Europa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Residence Europa, Alghero, Italia

Descriere: Situat strategic la 50 m de malul marii si la cateva minute de centrul istoric al orasului Alghero, Residence Hotel Europa a fost recent restilizat. In apropiere se afla 2 restaurante si un supermarket.


Localizare: aproape de centrul istoric al orasului Alghero si la 8 km distanta de aeroport, statie de autobuz in fata hotelului.



Dotari camere: Hotelul dispune de 3 etaje si mansarda. Camerele sunt echipate cu baie cu dus, aer conditionat, conexiune wifi, TV, frigider, seif, uscator de par. Atentie! Infantul 0-3.99 doarme in pat cu parintii, patutul pentru copil NU este inclus in tarif, se achita local, la cerere: 15 euro / zi.



Facilitati hotel: snack bar cu veranda, playstation, salon TV, receptie 8 24, internet wifi gratuit in spatiile comune si in camere, servicii de curatatorie.Micul dejun oferit de hotel (in cazul in care optati pentru aceasta varianta) este unul foarte simplu, de tip continental si include cafea, iaurt, croissant, apa sau suc.


Plaja: cea mai apropiata plaja este la 100 m de hotel, amenajata cu sezlonguri si umbrele contra cost. La 5 min de mers pe jos, dupa ce veti traversa o frumoasa padure de pini se afla plaja Pineta di Maria, cu mici dune de nisip fin si apa cristalina.
Parerea noastra: Camera economy, desi fara balcon, este suficient de confortabila, iar raportul calitate pret este echitabil, barul este frumos amenajat, in stil specific italian.



Website: www.residencealghero.it

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.