Cere oferta Cere oferte
Vacante

Colonna Grand Hotel Capo Testa - fara transfer

5 stele

   Santa Teresa Gallura Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Colonna Grand Hotel Capo Testa - fara transfer, Santa Teresa Gallura, Italia

Descriere: hotelul cu 125 camere si arhitectura mediteraneana este situat langa plaja Rena di Ponente, cu vedere asupra istmului Capo Testa. Hotelul are o pozitie privilegiata si ofera clientilor sai privelisti asupra golfului La Colba, golfului Santa Reparata si a peninsulei Capo Testa. Spre nord se poate vedea chiar si insula Corsica.
Localizare: in nordul Sardiniei, langa o frumoasa plaja cu nisip fin, la 3 km de centrul oraselului Santa Teresa Gallura, la 130 km distanta de aeroportul Alghero.
Dotari camere: camerele sunt decorate in stil traditional sard si sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, minibar, internet wifi, seif (cu plata), balcon sau terasa.
Facilitati hotel: 2 restaurante, bar, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrelute la piscina, jacuzi, internet wifi, parcare privata, piano bar, shuttle bus pana in centrul orasului Santa Teresa. Activitati: centru wellness (cu plata suplimentara), sala fitness.
Facilitati pentru copii: piscina, miniclub pentru copii intre 5 si 10 ani, meniu special la cina.
Plaja: plaja lunga cu nisip fin de culoare alba este situata langa hotel.
Website: http://www.grandhotelcapotesta.it

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Colonna Grand Hotel Capo Testa - fara transfer, Santa Teresa Gallura, Italia