Cere oferta Cere oferte
Vacante

Panorama Studios & Suites

3 stele

   Fira, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Panorama Studios & Suites, Fira, Grecia

Panorama Studios & Suites este situat intr-o zona; linistita din Fira chiar sub strada principala cunoscuta sub numele de Strada de Aur.O locatie perfecta; pentru cei care doresc o vacanta de relaxare intr-o atmosfera linistita;, nu departe de toate ofertele capitalei Fira!
Distante:
- Supermarket: 150 m
- Restaurante, cafenele, magazine: 150 m
- Statie de autobuz: 300 m
-Cea mai apropiata plaja: 5 km
-Port Athinios: 8 km
- Airport: 6 km
Panorama Studios and Suites,se bucutarie; de o locatie centrala; in Fira si ofera; piscine s;i o priveliste uimitoare asupra vulcanului. Acesta ofera camere traditionale, cu acces la internet Wi-Fi gratuit si servire mic dejun

Panorama Studios & Suites sunt decorate unic, in stilul cicladic. Acestea includ o chicineta si sunt dotate cu TV prin satelit, aer conditionat si uscator de par. Toate spatiile de cazare au un balcon cu vedere panoramica la caldera.

Facilitati hotel: Piscina in aer liber,bar la piscine serviciu de receptie,Servicii zilnice de menaj, Internet wireless gratuit in intregul hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.