Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mystique (Adults Only)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mystique (Adults Only), Oia, Grecia

Descriere HOTEL MYSTIQUE:
Mystique este o proprietate stilata, constand din suite si vile construite pe faimoasele stanci din Oia, cu vedere spre apele albastre, spre vulcan si spre caldera.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL MYSTIQUE:
Hotelul se afla la 18 km de aeroportul Santorini si la 20 km de portul Athinios.

Dotari camere:
Hotel Mistique are camerele dotate cu: baie cu cada si dus, uscator de par, halat si papuci de baie, minibar, TV satelit, DVD player, telefon, aer conditionat, terasa sau balcon, conexiune Wi-Fi.

Facilitati HOTEL MYSTIQUE:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: piscina infinity, terasa pentru plaja, bar 'Aura', restaurant grecesc 'Charisma', restaurant japonez 'Asea Lounge Restaurant', crama 'Secret' cu o selectie de vinuri locale si rare, receptie 24h, Wi-Fi gratuit, room service 24h, centru SPA cu jacuzzi, masaj, baie turceasca, sala fitness, spalatorie/calcatorie, camera pentru bagaje, birou de turism, schimb valutar, seif.
Hotelul ofera clientilor welcome drink si acces gratuit la plaja privata din Perivolos.
Web: http://mystique.gr

Hotelul nu accepta copii cu varste sub 14 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.