Cere oferta Cere oferte
Vacante

Meltemi Village

3 stele

   Perissa, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Meltemi Village, Perissa, Grecia

Meltemi Village face parte din lantul Meltemi si este localizat in partea centrala a statiunii Perissa.Statiunea Perissa este unica datorita celei mai frumoase plaje de pe insula si pentru faptul ca este foarte bine protejata de vantul Marii Egee, in limba greaca acest vant se numeste 'Meltemia'
Facilitati hotel: asistenta la receptie 24 ore, aer conditionat, TV area, sala de mic dejun, piscina cu apa dulce, snack bar la piscina, acces gratuit la internet in receptia hotelului, Wi-Fi in zona piscinei, serviciu de schimb valutar, seif, sala de sport,loc de joaca pentru copii si zona de parcare Un plus al acestui hotel este piscina mare inconjurata de palmieri ce dau o atmosfera exotica locatiei.
Dotari camere: hotelul este impartit in 4 cladiri mici cu o capacitate de 56 camere si studiouri cu un design traditional, dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon direct, frigider, uscator de par, balcon sau terasa si o chicineta in studiouri
Datorita spatiului si gradinilor de la piscina, in acest hotel, atat cuplurile cat si familiile se vor bucura de vacanta intr-un mod inedit.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.