Cere oferta Cere oferte
Vacante

Margarita

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Margarita, Firostefani, Grecia

Hotelul Margarita este situat in Firostefani, unul dintre cele mai frumoase locuri din Santorini.Firostefani este considerat un sat mai deosebit, datorita caselor mici vopsite in alb si albastru, acesta se afla in continuarea statiunii Fira, la doar 20 de minute de mers pe jos de capitala insulei. Firostefani este o locatie linistita de unde se poate admira frumoasa caldera cu al ei apus fascinant.
Distante: 20 de min de mers pe jos de capitala Fira.


Facilitati hotel:zona de relaxare, 2 piscine dintre care o piscina pentru copii si o piscina cu bar,aer conditionat, TV satelit,internet, par, receptie, parcare privata,seif, hotelul este dotat si cu un mini-bus de 15 persoane.


Dotari camere: Hotel dispune de de 20 de camere dotate cu baie proprie, frigider, aer conditionat, TV-satelit, telefon, toate camerele au balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Margarita, Firostefani, Grecia