Cere oferta Cere oferte
Vacante

MEDITERRANEAN BEACH

4 stele

   Kamari Monolithos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MEDITERRANEAN BEACH, Kamari - Monolithos, Grecia

Mediteranean Beach Hotel este situat in Monolithos, locatia perfecta pentru familiile cu copii, datorita zonei mai retrase si linistite.

Distanta pana la: 3 km pana la Airport:, 12 km pana in Portul Athinios, 7 km pana in Fira

Facilitati si servicii hotel: Asistenta Receptie 24 de ore, restaurant, bar la piscina, piscina, room srvice, Umbrele pe plaja, parcare, piscina pentru copii, Zon mic dejun, Sporturi acvatice.

Dotari camere: Hotelul are o capacitate de 70 camere si bungalow-uri, majoritatea cu balcon sau terasa. Avestea sunt dotate cu: aer conditionat, balcon sau terasa, majoritatea au vedere cu vedere partiala la mare, baie sau dus, uscator de par, sef,Minibar, Radio, TV prin satelit, telefon cu linie directa;Camera standard: poate avea vedere directa catre mare sau partiala, vedere la gradina sau la munte.Junior suite:sunt cu 1 dprmitor, baie cu cada, balcon sau terasa, vedere directa catre mare sau partiala.Executive suite:2 dormitoare separatecu hol comun, o baie cu cada, balcon sau terasa cu panorama catre munte sau mare, unele camere avand vedere partiala la mare.Family rooms:1 dormitor mare cu zona de relaxare, baie cu cada, balcon sau terasa, vedere direct catre mare sua partiala.

Hotelul este recunoscut pentru frumusetea sa si pentru locatia foarte romantica, motiv pentru care se pot organiza petreceri, nunti sau alte evenimente speciale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.