Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Laokasti Villas (Oia - Santorini)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Laokasti Villas (Oia - Santorini), Oia, Grecia

Descriere: Laokasti Villas este un complex de 3 stele ce detine 17 studiori, apartamente si vile spatioase si confortabile construite in stil traditional si care ofera servicii excelente.
Localizare: Laokasti Villas este situat in localitatea cea mai pitoreasca si frumoasa a insulei, in Oia, vestita pentru apusurile de soare cele mai fotografiate. Complexul este localizat la 16 km de aeroport, 11 km de capitala Thira si la 19 km de portul Athinios. Complexul se afla la 10 minute de mers pe jos de zona de promenada cu stradute inguste, galerii de arta, magazine, taverne si cafenele.
Dotari camere: Laokasti Villas detine camere superioare de 22mp pentru 2 persoane, suite pool view de 25 mp pentru 2 persoane, deluxe suite de 48 mp pentru 4 persoane si maisonette de 40 mp pentru 3 persoane. Camerele au vedere la mare, la piscina sau la gradina. Toate sunt dotate cu balcon sau veranda, aer conditionat, seif, wifi, telefon, TV satelit, bucatarie utilata, baie cu uscator de par.
Facilitati hotel: Complexul Laokasti Villas pune la dispozitia turistilor receptie 08:00-24:00, wifi, piscina cu bar, salon, restaurant cu bucatarie greceasca, roof garden, mini Spa cu sauna, jacuzzi, terapie cu masaj si tratamente de infrumusetare, parcare.
Pagina web: https://www.laokasti-santorini.com/en/index.php
Clasificarea oficiala: 3 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Laokasti Villas (Oia - Santorini), Oia, Grecia