Vacante

Katikies Garden Santorini - The Leading Hotels Of The World

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Katikies Garden Santorini - The Leading Hotels Of The World, Fira, Grecia

Descriere: Amplasat in capitala Fira, Katikies Garden este un refugiu incantator de vacanta, ce impleteste legendarul trecut al insulei sale de origine, cu luxul prezentului sau. Cu o colectie personalizata de 40 de apartamente si oferte atractive de wellness si agrement, Katikies Garden se distinge printre hotelurile de lux de cinci stele din Santorini.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Katikies Garden este situat in inima orasului Fira, cel mai mare oras din Santorini, pe renumita Caldera a insulei. Zona cu restaurante fermecatoare, magazine eclectice si viata de noapte vibranta, promite vederi uimitoare si apusuri de soare splendide. Katikies Garden este localizat in incinta unei vechi manastiri catolice, la cativa km de aeroportul insulei si de port.

Dotari camere: Hotel Katikies Santorini are camerele dotate cu aer conditionat, seif, Wi-Fi gratuit, TV satelit, telefon, minibar, frigider, facilitati pentru preparat cafea/ceai, baie cu uscator de par, halate si papuci de baie, room service 24 de ore.

Facilitati: Hotelul Katikies Santorini la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati, cum ar fi piscine, restaurant Selene, bar la piscina, receptie 24 de ore, spalatorie/calcatorie, centru Spa si wellness, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, parcare.

Pagina web: https://www.katikies.com/katikiesgardensantorini/

Clasificare oficiala: 5 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Katikies Garden Santorini - The Leading Hotels Of The World, Fira, Grecia