Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Iliada, Perivolos, Grecia

Locatie
Perivolos, la 10 km de orasul Fira, la 10 km de aeroport si la 7 km de port. Restaurante, taverne, magazine, water park - 100 m.
Recomandari
Hotel confortabil situat in apropiere de plaja. Camere confortabile, acces la internet, piscina, bar, cald si o atmosfera familiara.


Descriere camere
Un total de 25 de camere: Budget Rooms Garden (~26 mp), Doubles with Balcony (~26 mp), Maisonettes SSV (~38 mp). Facilitati: aer conditionat/caldura, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi, cabina de dus, uscator de par, mini-frigider, seif (contra cost), balcon / terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.Budget Room Garden Situat la primul etaj (parter), terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.Double with Balcony Pat dublu sau doua paturi de o persoana, un balcon mobilat.Maisonette SSV La nivelul inferior - living, 2 built-in canapele; la nivelul superior - un pat dublu.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.