Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROWN SUITES

   Kamari Monolithos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere CROWN SUITES, Kamari - Monolithos, Grecia

Superb 9,1 Booking.com - Top hotel in Kamari Complet renovat si modernizat, se afla chiar sub faleza stancoasa a anticei Thira si oferă o vedere panoramică unica la Promenada Kamari si la Mare. Distante: plaja 300 m, aeroport 5 km, capitala Thira (Fira) 8 km, portul Athinios 10 km. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! NOU! Pentru plecarea din 23.09.2018 oferim Pachet Special de Luna de Miere & Trash the Dress INCLUS!Localizare:
Localizat sub faleza stancoasa a anticei Thira cu vedere panoramica unica asupra Marii Egee si a statiunii Kamari. Distante: plaja 300 m, Aeroport 5 km, capitala Thira (Fira) 8 km, port Athinios 10 km, statie de autobuz 100 m, taverne, restaurante, supermarket 100 m. Promenada plina de viata cu taverne, supermarket si restaurante se afla la 100 m distanta de hotel. Arhitectura hotelului combina frumusetea liniilor albe clare cu relaxarea spatiilor deschise oferind o atmosferă liniștită de eleganta si lux rafinat. Un mix de facilități moderne cu filozofia traditionalei ospitalitatii cicladice.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.