Cere oferta Cere oferte
Vacante

BELAIR EXCLUSIVE

3 stele

   Perissa Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BELAIR EXCLUSIVE, Perissa, Grecia

Hotelul este localizat in Perissa la 150 m fata de plaja cu nisip negru, intr-o zona mai linistita.Distante:
12 km pana in port
13 km pana in Fira

Hotelul are 10 apartamente mobilate modern si echipate cu chicineta, seif, frigider, aer conditionat, TV si internet WI FI gratuit.
Exista si o frumoasa gradina unde turistii isi pot savura micul dejun.

Oaspetii pot folosi piscina si snack barul Hotelulul Athanasia, localizat vizavi, acesta face parte din acelasi complex.
Perissa si Perivolos sunt locurile ideale unde va puteti petrece timpul intr-un mod placut in barurile si terasele frumos amenajate, pe plaja.Plaja Perivolos este usor accesibila din Perissa, aceastea se unesc fara a observa diferente, tot aici exista multe optiuni si o mare diversitate in ceea ce priveste distractia pe plaja, petreceri.Plaja Perivolos este cunoscuta si ca \'Plaja Neagra\'datorita faptului ca nisipul este presarat cu pietricele de culoare neagra.
Transferul nu se realizeaza pana in fata hotelului, turistii sunt lasati in centrul statiunii, de unde se vor deplasa pe jos pana la hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BELAIR EXCLUSIVE, Perissa, Grecia