Cere oferta Cere oferte
Vacante

ARESSANA

5 stele

   Fira, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ARESSANA, Fira, Grecia

Aressana este unul dintre cele mai deosebitehoteluri in care se reflecta frumusetea capitalei Fira, precum si a insulei.Este o locatie ce debordeaza de lux si frumusete.Aici puteti sa va petreci vacant intr-un ambient inedit, unic, elegant, un concediu de cinci stele la cele mai inalte standard.Aressana este un hotel de oras, insa unde nu se simte forfota orasului ci iti ofera intimitatea si linistea de care ai nevoie pentru relaxare.

Facilitati hotel: Serviciile hotelului Aressana te invita intr-o lume plina de rafinament, unde orice dorinta poate fi indeplinita.La sosire in camere oaspetii sunt intampinati cu vin local si preparate traditionale din smokine,Micul dejun Aressana se serveste intre orele 08:00 -11:00, receptia este disponibila 24 ore,room service,Internet corner gratuity,baby sitting la cerere,serviciu inchiriere masini, toate camerele sunt pentru nefumatori, centru SPA,piscine-locul ideal de relaxare, localizat la cel mai jos nivel al hotelului. Dotari camere: 48 camere (24 dbl standard, 11 dbl superior, 11 suite, 3 honeymoon), totalizand 92 paturi,toate camerele au balcon privat, aer conditionat,seif electronic,direct telefon, minibar,TV satellite,baile sunt fie cu cada fie cu dus ultramodern. Tipuri de camera:
- DBL Classic: suprafata 17 mp, situate la nivelele inferioare la hotelului, cateva scari mai jos fata de nivelul receptiei, terasa, baie cu cada sau dus.
- DBL superior: suprafata 17 mp, situate la nivelele superioare ale hotelului, un etaj mai sus fata de camerele dbl cu vedere la gradina.Vedere spre interiorul insulei sau spre gradina sau spre piscina; baie cu cada, balcon.
- Junior Suite-la nivelul gradinii : suprafata 30 mp, un nivel sub receptie, capacitate 4 persoane, zona de living cu canapea extensibila si dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi twin(despartite la mijloc fie printr-o usa, fie printr-o arcada- open space). Baie cu cada sau dus.
- Deluxe Suite cu Jacuzzi: localizate la ultimul etaj, suprafata 30 mp, formate din 1zona de living cu canapea extensibila, si un dormitor (capacitate totala 4 persoane), balcon spatios, vedere spre partea de est a insulei si in departare spre mare, baie cu cada sau dus, Jacuzzi in exterior pe balcon. Nu se recomanda pentru 2 cupluri/familii diferite.
- Honeymoon suite: ideal pentru cupluri, suprafata 30 mp, vedere spre partea de est a insulei, piscina si in departare spre mare.
- Suite 26: un dormitor cu 2 paturi twin sau pat matrimonial, zona de zi cu canapea extensibila, baie cu Jacuzzi.
- Suite 24: open space, camera cu cada, acoperis retractabil deasupra patului (cu telecomanda), baie cu dus. Nu se recomanda pentru 2 cupluri/familii diferite.
Tipuri de vedere din camera:
- Vedere la mare (partea de est a insulei, cu vedere partial spre oras si vedere a marii in departare) : 13 unitati
- Vedere la gradina: 16 unitati
- Vedere la piscina: 5 unitati
- Vedere spre interior: 7 unitati
- Vedere spre exterior: 7 unitati

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.