Cere oferta Cere oferte
Vacante

Vibra Club Maritim

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Vibra Club Maritim, San Antonio, Spania

Club Marítim se află intr-o zonă rezidențială liniștită, la numai 4 km de centrul orașului Sant Antoni de Portmany, și pune la dispoziție o zonă in aer liber. Plaja este situată la 10 minute de mers pe jos de proprietate.

Club Marítim oferă apartamente și studiouri spațioase și luminoase, dotate cu baie proprie, TV prin satelit și WiFi gratuit. Apartamentele au, de asemenea, o cameră de zi mare, cu o chicinetă completă utilată și zonă de luat masa.

Restaurantul de la Club Marítim servește un mic dejun continental. De asemenea, in zona golfului Sant Antoni se găsesc numeroase baruri, restaurante și cafenele.

Club Marítim pune la dispoziție și un teren de tenis. Stația unui autobuz care face legătura cu centrul orașului Sant Antoni se află la 300 m de proprietate. In plus, hotelul oferă un serviciu de inchirieri auto.

In orașul Ibiza se poate ajunge cu mașina in aproximativ 30 de minute.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Vibra Club Maritim, San Antonio, Spania