Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Beach Star Ibiza

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Beach Star Ibiza, San Antonio, Spania

Beneficiind de o locație cu vedere la malul mării frumos din Golful San Antonio din Ibiza, The Beach Star Ibiza - Adults Only are acces direct la plaja Xinxó. Plaja Cala de Bou se află la doar 200 de metri.

am să faceți sau baie reconfortată in piscină in aer liber, inconjurată de șezlonguri.

Unitățile de cazare sunt dotate cu aerul, TV prin satelit și chicinetă. Băile sunt bune cu duș. Snack barul servește diverse preparate excelente, inclusiv gustări ușoare și opțiuni sănătoase.

In fiecare seară puteți să mergeți in orașul Sant Antonio din apropiere, pentru a vă bucura de o mare varietate de magazine, restaurant și de viață de noapte renumită in intreaga lume. Aeroportul din Ibiza se găsește la 18 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Beach Star Ibiza, San Antonio, Spania