Cere oferta Cere oferte
Vacante

TRS Ibiza Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TRS Ibiza Hotel, San Antonio, Spania

Hotelul TRS Ibiza -All Inclusive Adults Only Hotel, un hotel de lux cu acces direct la plajă, este situat in zona San Antonio langă Cala Gració și Cala Gracioneta, două golfuri frumoase cu ape cristaline inconjurate de vegetație mediteraneană. Acest mediu de o frumusețe deosebită este perfect pentru a vă bucura de vacanțe exclusiviste in cuplu sau cu prietenii, care includ servicii premium, o ofertă gastronomică rafinată a celor 3 restaurante a la carte, All Inclusive care merge mai mult dincolo de excelență.

Camerele Signature Level includ servicii, facilități, băuturi exclusive, minibar. Zona exclusivă de hamac in Gravity Sky Lounge, cu piscină infinită și serviciu de bar. Acces la Zentropia Spa pentru a vă bucura de circuitul de apă. Piscina exclusivă pentru oaspeții de la nivel de semnătură din zona IO. Evenimente selectate la Ushuaia, Hard Rock and Hi club. Luați masa in oraș, care includ meniuri exclusive intr-o selecție de restaurante din Ibiza.

TRS Ibiza vă oferă camere și apartamente cu căzi cu hidromasaj, tratamente și masaje de la Zentropia Palladium Spa & Wellness, trei restaurante și patru baruri, trei piscine și un meniu complet de activități precum yoga, Pilates și muzică live.

TRS Ibiza este pentru adulții cu varsta peste 16 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie TRS Ibiza Hotel, San Antonio, Spania