Cere oferta Cere oferte
Vacante

THB Naeco Ibiza

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere THB Naeco Ibiza, San Antonio, Spania

THB Naeco Ibiza este situat la aproximativ 50 de metri de plaja Es Puet. Acest hotel are o piscină in aer liber.

Camerele au o zonă de living-dormit și un balcon. Acestea includ TV prin satelit, WiFi gratuit și o canapea extensibilă.

Hotelul oferă o recepție cu program nonstop. Este oferit micul dejun, iar cazarea are tarife de demipensiune cu preparate à la carte.

Există un bar, iar proprietatea este situată aproape de multe restaurante și baruri. Alte facilități din zonă includ inchiriere de mașini și scutere.

THB Naeco Ibiza se află la 30 de minute de mers cu mașina de orașul Ibiza, in timp ce Aeroportul Ibiza este la aproximativ 20 km. Can Marça Cove este la 45 de minute de mers cu mașina de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie THB Naeco Ibiza, San Antonio, Spania