Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ryan's Lolas

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ryan's Lolas, San Antonio, Spania

Cu vedere la mare, Ryans Lolas - Adults Only oferă cazare cu balcon, la aproximativ 500 de metri de plaja Cala Pinet. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție deschisă nonstop și un lift, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Hotelul de apartamente oferă o piscină in aer liber cu un bar la piscină, precum și servicii de infrumusețare și o bucătărie comună.

Aparthotelul va oferi oaspeților unități cu aer condiționat, birou, cutie de valori, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu cabină de duș. De asemenea, unele unități au bucătărie bine utilată, cu cuptor, cuptor cu microunde și plită. La hotelul de apartamente, toate unitățile au lenjerie de pat și prosoape.

Există o cafenea și sunt disponibile și pranzuri la pachet.

Zona este populară pentru pub crawls, iar acest hotel de apartamente de 4 stele oferă inchirieri auto. Oaspeții hotelului de apartamente au la dispoziție și o zonă de joacă interioară.

Plaja Es Pouet este la mai puțin de 1 km de Ryans Lolas - Adults Only, iar Playa de Pinet se află la 10 minute de mers pe jos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Ibiza, situat la 15 km de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ryan's Lolas, San Antonio, Spania