Cere oferta Cere oferte
Vacante

Romeo's Motel & Diner

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Romeo's Motel & Diner, San Antonio, Spania

Situat in golful San Antonio, la numai 300 de metri de cea mai apropiată plajă, Romeo´s Motel & Diner - Ibiza oferă cazare cu un restaurant, o piscină sezonieră in aer liber și un bar. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără o recepție deschisă nonstop și room service, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Proprietatea oferă inchiriere de biciclete și are o grădină și o terasă.

Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, ceainic, duș, uscător de păr și birou. La hotel, fiecare cameră este dotată cu baie privată, minifrigider SMEG și difuzor Bluetooth Marshall.

Romeo´s Motel & Diner - Ibiza oferă zilnic un mic dejun.

Hotelul are o capelă de nuntă. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de barul Play Room, cu karaoke și pole dance, și de toate facilitățile din Hotelul Paradiso Ibiza Art, situat la 100 de metri.

Ocean Beach Ibiza este la 3,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Ibiza, situat la 16 km de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Romeo's Motel & Diner, San Antonio, Spania