Cere oferta Cere oferte
Vacante

Playasol Marco Polo I - Adults Only

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Playasol Marco Polo I - Adults Only, San Antonio, Spania

Situat la doar 100 de metri de plaja San Antonio din Ibiza, Hotelul Playasol Marco Polo I are o zonă in aer liber și o terasă la soare. Toate camerele au aer condiționat și balcon. Accesul la internet WiFi este gratuit.

Camerele de la Playasol Marco Polo Sunt simple și funcționale, cu poti cu gresie și baie privată. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu TV prin satelit și frigider.

Restaurantul Hotelului Marco Polo oferă mese internaționale tip bufet, iar langă zonă există un snack bar. Hotelul are o recepție deschisă nonstop, cu o cutie de valori și birou de informații.

Aflat langă cluburile de noapte Eden și Es Paradis, Hotelul Marco Polo este la 200 de metri din centrul localității San Antonio. La cel mult 15 minute de mers pe jos se pot găsi localurile renumite Café del Mar și Bar Mambo, ideal pentru a admira apusul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Playasol Marco Polo I - Adults Only, San Antonio, Spania