Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Vibra San Remo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Vibra San Remo, San Antonio, Spania

Hotelul San Remo este situat langă plaja S'Estanyol și oferă o zonă in aer liber. Toate camerele moderne sunt dotate cu aer și acces WiFi gratuit și au o terasă proprie, cu vedere la mare sau la insula.

Hotelul San Remo oferă un program de divertisment, cu spectacole organizate de 2 ori pe săptămană, in timpul zilei. Copiii se pot distra in piscina special amenajată și in zona de joacă.

Hotelul are un restaurant in stil bufet și un bar langă zonă. Recepție este deschisă nonstop, iar in zonele publice se oferă acces la internet prin cablu, la un cost suplimentar.

Langă San Remo există multe oportunități de sporturi nautice, precum și diverse baruri și restaurante.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Vibra San Remo, San Antonio, Spania