Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Vibra Riviera

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Vibra Riviera, San Antonio, Spania

Hotelul Vibra Riviera are vedere la golful San Antonio și oferă vederi minunate la mare și este situat intr-o stațiune plină de viață, la doar cațiva pași de plajă. Toate camerele au WiFi gratuit.

Complexul are o terasă la soare, 3 piscine, un restaurant tip bufet, zone cu grădină și un bar cu terasă. Statiunea are o atmosfera relaxata prietenoasa; La doar cațiva metri distanță veți găsi frumoasa plajă Punta Xinxó.

Multe dintre baruri și cafenele au terase in aer liber atrăgătoare și există o serie de activități pentru familie oferite in zonă, cum ar fi parasailing, scuba diving, banana boat și crazy golf. Complexul oferă 2 spectacole pe săptămană.

Centrul orașului San Antonio este la o scurtă călătorie cu mașina, dar imprejurimile imediate au o selecție bună de buticuri, baruri și restaurante. Este ușor de deplasat, există un serviciu regulat de autobuz și feriboturi pleacă de pe plajă. Proprietatea oferă parcare privată gratuită

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Vibra Riviera, San Antonio, Spania