Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Tropical

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Tropical, San Antonio, Spania

Hotelul Tropical se află in centrul orașului San Antonio, la 300 m de plajă și port. Zona de agrement include sala de gimnastică și piscină și este inconjurată de o terasă și grădini.

Hotelul are un restaurant tip bufet și un lounge spații cu TV cu acces la internet. In ziua de check-out, oaspeții pot utiliza un depozit de bagaje și 2 cabine gratuite de duș, indiferent de oră.

Camerele Hotelului Tropical oferă aer condiționat, TV prin satelit și WiFi gratuit. De asemenea, au baie proprie și sunt curate zilnic.

Hotelul Tropical se află la numai 5 minute de stația de autobuz și portul San Antonio, oferind acces facil la restul insulei.

Acest hotel sezonier este deschis din mai pană in octombrie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Tropical, San Antonio, Spania