Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Apartamentos Vibra San Marino

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Apartamentos Vibra San Marino, San Antonio, Spania

Situat la 7 km de Sant Josep de sa Talaia și la 5 minute de mers pe jos de plajă, hotelul Apartamentos San Marino oferă o zonă in aer liber și unități de cazare dotate cu aer condiționat.

Toate camerele și studiourile au balcon. Fiecare are TV prin satelit, iar studiourile includ in plus o plită din sticlă ceramică și un frigider. Baia privată are dus. Există acces gratuit la internet WiFi și un seif gratuit.

De asemenea, proprietatea oferă o terasă. La mai puțin de 200 de metri de hotelul San Marino pot găsi diverse magazine și restaurante. Hotelul se află la 20 km de stațiunea plină de viață Ibiza și la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Insulei Ibiza.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Apartamentos Vibra San Marino, San Antonio, Spania