Cere oferta Cere oferte
Vacante

Azuline Hotel Bergantin

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Azuline Hotel Bergantin, San Antonio, Spania

Hotelul Bergantin este situat in Cala d'en Bou, la doar 200 de metri de plaja S'Estanyol. Oferă 2 piscine in aer liber, o cadă cu hidromasaj și o saună.

Hotelul are un centru de fitness, un loc de joacă pentru copii, un mini-teren de fotbal și un teren de tenis. Există și o sală de jocuri, unde oaspeții pot juca biliard sau tenis de masă.

Toate camerele dotate cu aer condiționat ale hotelului azuLine Bergantin au un balcon mobilat, unele cu vedere la mare. Fiecare cameră are TV prin satelit, un seif și o baie privată cu articole de toaletă.

Situat pe plajă, restaurantul Sa Flama servește preparate mediteraneene tradiționale. Sala de mese asigură un mic dejun tip bufet, pranz și cină. Mesele la Sa Flama nu sunt incluse in pachetul all inclusive.

Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop, cu un serviciu de inchiriere auto și servicii de bilete. Terminalul de feriboturi din Sant Antoni de Portmany, cu traversări către Dénia, este la doar 2,5 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Azuline Hotel Bergantin, San Antonio, Spania