Cere oferta Cere oferte
Vacante

Arenal Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Arenal Hotel, San Antonio, Spania

Amplasare

Hotelul la plajă este amplasat chiar in centrul orașului Sant Antoni de Portmany, la doar cateva secunde de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber in zonă.

Dotări

Hotelul oferă 19 camere single și 112 camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, in așa fel incat turiștii pot apela in mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, room-service, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă in spațiile comune. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat, sistemul de incălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

In una din cele 2 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial incălzite oferă și bazine pentru copii. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre tenis și minigolf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, iahting și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și squash, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Oferta de relaxare a unității de cazare cuprinde o saună și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Arenal Hotel, San Antonio, Spania