Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aparthotel Nereida

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aparthotel Nereida, San Antonio, Spania

Situat pe frumoasa Coastă Rocosa din Ibiza, acest hotel de pe malul mării oferă apartamente spațioase și o serie de facilități excelente, la doar 300 de metri de plajă. Oaspeții beneficiază de o băutură de bun venit.

Bucurați-vă de apusurile spectaculoase ale acestei minunate insule Baleare de pe terasa de relaxare a hotelului de apartamente. Cu muzică de la DJ-ul rezident sau faceți o baie răcoritoare in piscina in aer liber a hotelului, care este inconjurată de șezlonguri confortabile.

Fiecare studio cu aer condiționat se deschide spre un balcon și este dotat cu propria unitate de bucătărie. Pregătiți-vă propriile mese aici sau mergeți la restaurantul tip bufet de la Nereida, care servește o gamă largă de mancăruri naționale și internaționale. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu un uscător de păr in baia privată.

Incheiați fiecare zi bucurandu-vă de divertismentul de familie din barul sociabil. De asemenea, puteți merge cu ușurință in San Antonio din apropiere pentru a incerca viața de noapte renumită in lume. Este disponibil un serviciu de transfer la Aeroportul Ibiza, aflat la 19 km, la un cost suplimentar.

*Vom oferi 1 spectacol extern pe săptămană
*Vom oferi muzică ambientală in timpul apusurilor fantastice pe terasa noastră chill out.
*Vom oferi celor mici un spatiu unde pot picta, juca sau viziona filme.
Acest spațiu nu va fi un Miniclub deoarece NU va fi supravegheat de niciun profesionist hotelier. ei
trebuie INTOTDEAUNA să fie insoțit de un adult.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Aparthotel Nereida, San Antonio, Spania