Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aparthotel Boutique Poniente Playa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aparthotel Boutique Poniente Playa, San Antonio, Spania

Poniente Playa Apartments se află in San Antonio din Ibiza, la 120 de metri de plajă. Complexul oferă Wi-Fi gratuit și o piscină in aer liber.

Toate apartamentele au balcon privat și televizor. Există o bucătărie cu un cuptor cu microunde, un ceainic, un prăjitor de paine și un frigider.

In apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită. Apartamentele sunt aproape de Sunset Strip din San Antonio, de plajă și de terminalele de feriboturi. Există multe baruri și restaurante in apropiere.

Poniente Playa are un snack bar langă piscină. Bar-cafenea include un TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Proprietatea oferă inchiriere de biciclete. Complexul are, de asemenea, o spălătorie cu autoservire și un salon de infrumusețare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Aparthotel Boutique Poniente Playa, San Antonio, Spania