Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos La Kiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos La Kiki, San Antonio, Spania

Apartamentos La Kiki, situat in Bahia de Sant Antoni, oferă o zonă in aer liber și un restaurant. Această unitate de cazare in sistem self-catering beneficiază de WiFi gratuit și se află chiar vizavi de plaja Cala de Bou.

Studiourile dotate cu aerul la televizor și balcon. Este pusă la dispoziție o chicinetă completă utilată, cu frigider și cuptor cu microunde. Băile private includ duș și cadă.

La Apartamentos La Kiki există o terasă comună, un bar și un snack bar. Printre facilități oferite se numără și un depozit de bagaje. Este pusă la dispoziție o masă de biliard.

Aeroportul din Ibiza este situat la 12 km. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos La Kiki, San Antonio, Spania