Cere oferta Cere oferte
Vacante

WALDFRIEDE (Fugenberg)

4 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WALDFRIEDE (Fugenberg), Salzburger Land, Austria

Descriere: Hotelul Waldfriede este siuat direct pe partiile de ski, la aproximativ 200m departare de statia de transport pe cablu Spieljochbahn.Localizare: Fugenberg este asezat la 681m deasupra nivelului marii, cu 140 locuitori. Innsbruck se afla la 48km, Kitzbuehel la 65km, iar centrul statiunii Fugenberg este la 800m departare de hotel. Dotari camere: camerele si apartamentele elegant decorate sunt dotate cu dus sau cada si wc, uscator de par, TV satelit, telefon, seif, balcon. Panorama suite are camera de zi si dormitor cu balcon, semineu, baie cu cada XL.Facilitati: Hotelul construit in stil tirolez ofera un restaurant, o sala de mic dejun, sala cu semineu, terasa, camera de joaca pentru copii, lift, parcare, internet wi-fi, sauna si cabina cu infrarosu.Website: http://www.waldfriede.at/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.