Cere oferta Cere oferte
Vacante

SYMPOSIONHOTEL POST (TRAUNKIRCHEN)

4 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SYMPOSIONHOTEL POST (TRAUNKIRCHEN), Salzburger Land, Austria

Descriere: Symposionhotel Post este un hotel traditional, aflat intr-o cladire istorica, la 50m departare de lac si in centrul localitatii linistite.Localizare: Statiunea Traunkirchen se afla la circa 422m altitudine in regiunea Salzkammergut, la 23km departare de statiunea Imperial Bad Ischl, la 11km departare de oraselul baroc Gmunden si la 74km de Salzburg. Piscina Ebensee se afla la cca 5km. Dotari camere: Camerele sunt moderne si elegante, au in dotare dus/wc, radio, telefon, TV satelit, seif, minibar, uscator de par, iar majoritatea au balcon. In camere pot fi adaugate 1 sau 2 paturi suplimentare. Facilitati: receptie, sala club, biblioteca, restaurant, bar, terasa, lift, parcare, SPA, sauna, cabina cu infrarosii. Website: http://www.hotel-post-traunkirchen.at/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.