Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hubertushof (Zell Am See)

3 stele

   Salzburger Land Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hubertushof (Zell Am See), Salzburger Land, Austria

Localizare: la 5 minute de centrul statiunii Zell am See, pe malul lacului.Facilitati hotel: bar, restaurant a la carte, camera de joaca pentru copii, masa de billiard, 2 lifturi, parcare, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, centru wellness cu sauna, solar (contra cost) si masaj (contra cost), centru de inchiriere echipament sportiv.Descriere camere: mobilate in stil traditional si spatioase, baie cu dus si WC, telefon, TV cu cablu.www.zellamsee.or.at/hubertushof

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hubertushof (Zell Am See), Salzburger Land, Austria