Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Austria Trend Alpin Resort (Fieberbrunn)

4 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Austria Trend Alpin Resort (Fieberbrunn), Salzburger Land, Austria

Hotelul Austria Trend Alpin Resort* ***/ Fieberbrunn hotel nou construit (inaugurarea hotelului a avut loc in decembrie 2009) amplasat pe panta muntelui Doischberg la 800 m departare de centru statiunii direct la statia de transport pe cablu Doischberg. Statiunea Fieberbrunn situata in valea Pillerseetal de la circa 800 - 2020 m altitudine ofera numeroase baruri si cafenele, discoteci si un punct ideal de plecare pentru activitile dumneavoastr n aer liber, cum ar fi excursii, drumeii montane, ciclism.



Austria Trend Alpin Resort****/Fieberbrunn, top-hotel modern, oferind 144 de camere confortabil mobilate, receptie, 2 lift, hotel bar, sala de masa, terasa insorita, centru SPA excelent, pe o suprafata de peste 800 m, cu piscina (12 x 7 m) sauna, baia de abur, sala de fitness.

Camerele DBL (circa 28 m) au in dotare baie sau dus/wc, foen, telefon, sat-tv, balcon, minibar (contra cost). Juniorsuite (circa 32-43 m) au in dotare baie sau dus/wc, foen, telefon, sat-tv, balcon, minibar (contra cost), pat dublu, canapea extensibila



Servicii incluse (Demipensiune+): welcome drink, mic dejun bufet, zilnic prajitura, cafea, inghetata 15:00-17:00, cina 4 feluri-meniu, cina 4 feluri meniu la alegere, bautura incl. la cina 18:30-20:30 (bere, vin, bautura nealcoolica), folosire centru SPA cu piscina, sauna, baia de abur, sala de fitness, taxa de statiune

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.