Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL STEFANIHOF (Fuschl)

3 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL STEFANIHOF (Fuschl), Salzburger Land, Austria

Fuschl: 669 m altitudine, 1500 de locuitori, piscina Fuschl Seebad, tobogan sanius, facilitati Kneipp, mini-golf, drumetii, ciclism, nordic walking. Salzburg 25 km, 30 km Bad Ischl, St Gilgen 7 km.

Salzburg (20 km): 424 m deasupra nivelului marii, 150.000 de locuitori in fiecare an, Festivalul de la Salzburg, Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell, orasul vechi baroc, muzee, Paracelsus piscina interioara cu sauna, Casa Naturii.



Localizare: la doar 50 m de lac si aproximativ 100 m de noua piscina Fuschl Seebad, magazine, baruri si cafenele.

Facilitati: Hotelul confortabil, ofera o gradina, receptie, restaurant, bar de vinuri si bere. Parcare gratuita la hotel.



Dotari camere:



Camerele sunt partial renovate si cuprind urmatoarele categorii:



Double Fuschl: cca 23 mp, cu baie / WC, uscator de par, telefon, Sat- Flat, radio, safe, Wi-Fi, si balcon cu vedere la lac.

Double Schober: cca 21 mp, cu dus / WC, uscator de par, telefon, TV, Wi-Fi, radio si in conditii de siguranta.

Double Ellmaustein: circa 15 mp cu dus / WC, uscator de par, telefon, TV, radio, seif, Wi-Fi, balcon cu vedere la munte.

Camera single: circa 14mp aproximativ cu dus / WC, uscator de par, telefon, TV, radio, seif, Wi-Fi, balcon cu vedere la munte.

Camera dubla Familiala: circa 22 mp aproximativ (o camera), cu baie sau dus / WC, uscator de par, telefon, TV, Radio, Wi-Fi, Safe.

Apartament Familial: circa 31 mp aproximativ (compus din doua camere), cu dus / WC comun pt. ambele camere, uscator de par, telefon, TV, Radio, seif, Wi-Fi.



http://www.stefanihof.at/en

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.