Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SONNHOF (Grobming)

3 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SONNHOF (Grobming), Salzburger Land, Austria

Descriere: Hotelul Sonnhof are o amplasare panoramica, pe un deal cu vedere la Valea Enns. Localizare: Statiunea Grobming este situat la 770m altitudine si are 2900 de locuitori. Schladming se afla la 19km, iar Tauplitz la 26km. Centrul localitatii Grobming se afla la aproximativ 500m. Statia skibus se afla la 300m departare de hotel, aceasta fiind principala statie pentru regiunile de ski Berge - Ski Area, Planai, Hochwurzen, Reiteralm. Dotari camere: Toate camerele sunt dotate traditional cu baie sau dus, WC, radio, TV prin satelit, wi-fi, balcon. Facilitati: Hotel Sonnhof dispune de 24 camere, receptie, restaurant in stil rustic, sala - club, sala de conferinte, mica biblioteca de oaspeti, masa de tenis si parcare, internet wireless gratuit in zonele publice, centru wellness cu sauna. Website: http://www.sonnhof.co.at/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.