Cere oferta Cere oferte
Vacante

GASTHOF PATERNWIRT (Maria Luggau)

3 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GASTHOF PATERNWIRT (Maria Luggau), Salzburger Land, Austria

Descriere: Gasthof Paternwirt este amplasat intre masivele Dolomitelor si Karnischen Alpen, in valea Lesachtal, cea mai naturala vale alpina europeana, oferind o panorama exceptionala a peisajului montan inconjurator. Localizare: Maria Luggau se afla la 820m altitudine, iar partiile de ski Obertilliac/ Golzentipp se afla la 9km departare. Orasul Lienz se afla la cca 50km, iar Villach la 100km departare.
Dotari camere: Camerele, atat in cladirea principala cat si in cea secundara (aflata la 20m departare), au in dotare baie sau dus/wc, TV satelit, balcon, telefon, radio, minibar (la cerere), iar suprafata acestora este de 22mp (max 3 persoane).
Facilitati: receptie, sala-club, bar, restaurant, terasa, wi-fi, sauna, sala seminar, depozit schiuri si snowboards, parcare proprie. Skipass poate fi cumparat de la hotel. Statia de skibus se afla in fata hotelului.
Website: http://www.paternwirt.at/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.