Cere oferta Cere oferte
Vacante

GASTHOF MUSIKANTENWIRT (Annaberg)

2 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GASTHOF MUSIKANTENWIRT (Annaberg), Salzburger Land, Austria

Annaberg, o localitate alpina cu circa 2300 de locuitori aflata la 800 m altitudine direct in regiunea de schi Dachstein-West, cu 3 vai interalpine, cu 60 de ski-lifturi, telescaune si telecabine, 142 de km de partii excelent pregatite cu diferite grade de dificultate situate la altitudini intre 780-2000 m! (GOSAU-RUSSBACH-ZWIESELALM-ANNABERG).Alte regiuni de ski apropiate sunt: St. Martin, Lungotz, Abtenau, Postalm.

Nou din Decembrie 2014: telecabina Donnerkogelbahn!Localizare: Central in Annaberg - la numai cateva min departare (cca. 150 m) de Skilift.Facilitati: dotari traditionale, berarie stuben, bar, restaurant, sala de mic dejun, parcare (parcare publica) la circa 3 min departare.Dotari camere: standard mobilate cu dus/wc, TV, partial balcon.La cerere: camera familiala cu dormitoare separate ptr. parinti si max. 3 copii!http://www.musikantenwirt.info/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.