Cere oferta Cere oferte
Vacante

FERIENDORF MONARCHIAPARK (Lachtal)

4 stele

   Salzburger Land

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FERIENDORF MONARCHIAPARK (Lachtal), Salzburger Land, Austria

Lachtal este situat la circa 1 ora calatorie cu auto departare de Graz, in regiunea Steiermark, asezat la 1650 m altitudine in zona Lachtal cu partii intre 1600 - 2222 m altitudine, cu 40 km de partii, 7 teleskiuri si 2 telescaune, a doua regiune de ski ca marime din Steiermarkt (Stiria).Localizare: Satul de vacanta Monarhiapark**** are 17 case de vacanta comfortabile, intr-o ambianta romantica, direct la partii si la telescaune. In apropierea cabanelor se afla cladirea principala, dotata cu receptie si restaurantul Jagdhaus, cu terasa insorita, oferind posibilitatea de servire a micului dejun, pranzului sau cinei cu specialitati traditionale.Centrul de Wellness ofera piscina, sauna, baia de abur, cabine cu infrarosu.Parcarea se afla in fata cladirii principale sau in functie de posibilitate in apropiere cabanelor.Cazare in 64 apartamente de doua cat. diferite Typ. A si Typ. BApartament Typ A: circa 42 mp dotate cu camera de locuit cu canapea extensibila, sat-tv, seif, dus-wc, bucatarie complet mobilata, 1x dormitor cu pat dublu si 1x pat suprapus, balcon cu masa si scaune. Maxim 4 adulti+2 copii.Apartament Typ B.: circa 94 mp dotate cu camera de locuit cu canapea extensibila, sat-tv, seif, 2x dus-wc, bucatarie complet mobilata, 3x dormitoare (1x pat dublu si 1x pat suprapus, 2x twin), balcon sau terasa cu masa si scaune, sauna si baie de abur proprii. Maxim 8 adulti + 2 copii.Servicii incluse: selfcatering, costuri curent, caldura, apa calda, parcare.www.monarchiapark.at

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.