Cere oferta Cere oferte
Vacante

Telioni Hotel (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Telioni Hotel (Salonic), Salonic, Grecia

Localizare:
Hotelul Telioni este situat favorabil n inima oraului Salonic, la numai 5 minute de mers pe jos de strada plin de via Tsimiski i de Piaa Democraiei, i la 15 minute de Piaa Aristotelous.
Putei vizita Turnul Alb, Muzeul Arheologic i piaa Agora. ntoarcei-v dup o zi de vizitat obiectivele turistice i ncercai cocktailurile delicioase servite la Hotelul Telioni

Facilitati camere:
Puteti alege una dintre cele 86 de camere al hotelului, exchipate complet cu facilitate modern.
Toate camerele sunt dotate cu balcon, uscator de par, TV, frigider, mini bar, aer conditionat, Satelit TV, wi-fi, casa de valori si room service.

Facilitati hotel:
Putei ncepe ziua cu un gustos mic dejun tip bufet n lounge bar. Acesta poate fi savurat i n camerele confortabile. Scriei-le celor de acas despre mprejurimile atrgtoare, utiliznd accesul gratuit la internet Wi-Fi.

http://telioni.gr/en/istoriko.php

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.