Cere oferta Cere oferte
Vacante

Stavros Rentina Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Stavros Rentina Beach, Salonic, Grecia

Descriere: Rentina Beach se afla chiar langa agentiile de turism, la cateva minute de mers pe jos de baruri si restaurante. La Plaja din Stavros sunt disponibile facilitati pentru sporturi nautice, precum navigatie si scufundari.
Localizare: Orasul Salonic se afla la 80 km de complex.
Dotari camere: Situat in zona Stavros, Rentina Beach ofera spatii de cazare dotate cu aer conditionat si balcon. Camerele de la Rentina sunt luminoase si mobilate simplu. Toate sunt dotate cu un TV, minibar si o baie privata cu dus sau cada. Unele unitati au si o chicineta.
Facilitati hotel: Acesta include un restaurant si o piscina cu cada cu hidromasaj. Aici beneficiati de acces gratuit la Wi-Fi si parcare gratuita.
Tip masa: mic dejun
Website:

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.