Cere oferta Cere oferte
Vacante

Santa Beach Hotel (Salonic - Agia Triada)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Santa Beach Hotel (Salonic - Agia Triada), Salonic, Grecia

Locatie
Agia Triada, la 19 de kilometri de centrul orasului Salonic, la 10 km de aeroportul "Macedonia".
Recomandari
Hotel rafinat, confortabil, situat in apropierea aeroportului. Dispune de camere confortabile si apartamente, servicii de calitate, piscina, internet. Hotelul va ofera posibilitatea de a lucra sau de a va relaxa pe plaja cu nisip din apropiere.


Descriere camere
Total 78 de camere: Singles (~16 mp), Doubles (~16 mp), Junior Suites (~32 mp), 12 Superior Rooms (~20-22 mp), Superior Rooms Eco SV (~20-22 mp), Superior Doubles Eco GV (~20-22 mp), Executive Suite (~32 mp),Facilitati camere: incuietoare electronica, aer conditionat, incalzire, mini- frigider, Tv, uscator de par, telefon, seif (gratuit), acces gratuit la internet, cada/ dus, balcon (majoritatea camerelor).Tip de pat suplimentar - standard. Camere pentru nefumatori.Single Room - pat de o persoana.Double Room - pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Pentru a treia persoană - pat standard.Superior Room - halate de baie și papuci, televizor LCD, plase de țânțari pe ferestre, set de baie, vedere la mare. Sunt situate la etajul cinci.Junior Suite - două camere: dormitor cu pat dublu și baie, living cu canapea extensibilă și duș.Superior Room Eco SV - renovate in 2016. Fără balcon. Halate de baie și papuci, TV LCD, 2 paturi de o persoană, canapea extensibilă.Superior Double Eco GV - renovate in 2016. Balcon mic. Halate de baie și papuci, TV LCD, 2 paturi de o persoană, pat de o persoană.Executive Suite - Living și dormitor in open plan, hidromasaj, vedere la mare.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.