Cere oferta Cere oferte
Vacante

Nikopolis Hotel Thessaloniki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nikopolis Hotel Thessaloniki, Salonic, Grecia

Locatie
La 3 km de aeroportul "Macedonia" Salonic, la 8 km de centrul orasului Salonic, la 15 km de gara si la 500 de metri de statia de autobuz si de statia taxi.
Recomandari
Hotel de lux situat in apropierea aeroportului "Macedonia" din Salonic. Ofera camere confortabile si o gama larga de servicii. Ideal pentru calatoriile de afaceri. Aici va puteti relaxa in Aqua Club Spa.


Descriere camere
Total camere: 67 camere Superior (~ 32 mp), 25 camere Deluxe (~ 40 mp), 4 apartamente Junior (~ 46 mp) Suită (~ 78 mp)Facilitati camere: aer condiționat, încălzire, mini-bar, TV LCD cu ecran plat (satelit), telefon cu mesagerie vocală, internet Wi-Fi gratuit, birou, seif, uscător de păr, baie (cadă și duș, halate de baie și papuci ), balcon cu vedere la piscină sau grădină, ferestre izolate fonic.Tipul patului suplimentar - standard / înclinat.Facilitati apartamente: pat matrimonial, fax și imprimantă, cadă jacuzzi.Camere pentru nefumători.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.