Cere oferta Cere oferte
Vacante

Makedonia Palace Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Makedonia Palace Hotel, Salonic, Grecia

Locatie
Salonic, la 15 km de aeroportul "Macedonia". Situat pe malul marii cu vedere spectaculoasa spre  mare, "Turnul Alb" si orasul vechi.
Recomandari
Unul dintre cele mai populare hoteluri de 5* din Salonic.Apartine lantului hotelier Classical Hotels.Este amplasat chiar in centrul zonei de promenada a orasului Salonic, la cativa pasi de Turnul Alb.Ofera cazare confortabila si servicii de inalt nivel.Ideal pentru cei ce pretuiesc confortul si comoditatea.


Descriere camere
Capacitate cazare Total 283 de camere: Single Rooms & Double Rooms CV/SV (~29 mp), Double Executive CV/SV (~29 mp), 14 Junior Suites CV/SV (~42 mp),  7 Suites Deluxe SV (~60 mp), Presidential Suite (~ 120 mp).În camere: saltele anatomice Cocomat, aer condiționat, încălzire, mini-bar (contra cost), televizor cu ecran plat, TV prin satelit, telefon, internet Wi-Fi gratuit, cadă de baie, uscător de păr, halate de baie și papuci, ferestre izolate fonic, un set de facilități pentru prepararea de cafea / ceai, un balcon (în majoritatea camerelor).Camerele de la primul etaj nu au balcoane.Cameră single și camera dublă CV / SV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Set pentru cafea și cafea Nespresso (capsulă pentru o taxă suplimentară).Cameră dublă Executive Set de baie luxos, pat dublu, mașină de cafea și cafea Nespresso (3 capsule - gratuit), TV Led Smart 43 ", balcon, scaun cu masă pentru un laptop.Suită Junior Cameră de zi, pat dublu, podea din lemn, set de baie de lux, mașină de ceai și cafea Nespresso (3 capsule - gratuit), TV Led Smart 43 ", balcon, scaun cu masă pentru un laptop.Apartament Suită Deluxe cu vedere la mare Apartament cu două camere. Salon, canapea, dormitor cu un pat dublu, un set pentru cafea și cafea Nespresso (3 capsule - gratuit), TV Led Smart 43 ", balcon, scaun cu o masă pentru un laptop.Suita prezidențială a hotelului - 2 apartamente prezidențiale luxoase, cu vedere panoramică la mare. 2 dormitoare cu pat matrimonial, TV Led Smart 43 ", un set de ceai și cafea Nespresso (3 capsule - gratuit), un balcon, un fotoliu cu o masă pentru un laptop.Camere pentru nefumători.Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.