Cere oferta Cere oferte
Vacante

Electra Palace Hotel (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Electra Palace Hotel (Salonic), Salonic, Grecia

Lokalizare:
Hotelul de 5 stele Electra Palace Thessaloniki este inspirat din epoca bizantina si se afla n impresionanta piata Aristotelous. Ofera un bar-restaurant pe acoperis cu vedere panoramica la Golful Thermaic si un lounge bar n stil britanic cu semineu si canapele Chesterfield. Oaspetii se pot relaxa la piscina de pe acoperis sau la centrul de fitness care include piscina ncalzita.
Hotelul Electra Palace are o amplasare ideala, n inima culturala, comerciala i financiara a oraului. Punctele de atractie din apropiere includ Turnul Alb si Muzeul de Istorie Bizantina, iar faimosul cartier Ladadika se afla la doar cativa pasi. Hotelul Electra Palace se afla la 15 km de Aeroportul International Macedonia, la 1 km de gara principala si la 500 de metri de port.

Facilitati camere:
Camere si suitele de la Electra Palace sunt decorate clasic cu podea cu mocheta, mobilier din lemn de culoare nchisa si draperii opace. Ofera seif pentru laptop, minibar si TV cu ecran plat si canale prin satelit. Baile cu finisaje din marmura includ cada, halat, papuci si articole de toaleta gratuite.

Facilitati camere:
Un mic dejun grecesc bogat cu placinte de casa cu fructe, masline si omleta este oferit zilnic la restaurantul de pe acoperis, care ofera vedere panoramica la Golful Thermic, Muntele Olimp, Dealul Seich Sou si castelele vechi din Salonic. De asemenea, va puteti bucura la pranz sau cina de o varietate de preparate gourmet si traditionale nsotite de un cocteil exotic sau o sticla de vin. Lounge barul este potrivit pentru a va bucura de un pahar de whisky sau un coniac francez, dupa o zi obositoare.
Facilitatile si serviciile hotelului includ receptie deschisa nonstop, schimb valutar si room service. Hotelul de 5 stele ofera 5 camere de conferinte utilate modern si zona de banchet cu o capacitate de pana la 120 de persoane.

http://electrahotels.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.